x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Gouden Generatie Service

Gouden Generatie Service

Sinds de Tweede Wereldoorlog heeft zich in Nederland een sterke welvaartsontwikkeling voorgedaan. Waar het particulier woningbezit betrof is dit door de overheid ondersteund door de aftrek van de hypotheekrente mogelijk te maken, wat de afgelopen decennia tot aanmerkelijk onroerend goed bezit heeft geleid.

Van de generatie die tussen circa 1950 en 1960 is geboren heeft een flink aantal mensen langs deze weg bezit opgebouwd, vaak met de bedoeling een oudedagsvoorziening te creëren. Zij zijn geen junioren en nog lang geen senioren, eigenlijk zijn het medioren, maar dat is een weinig gangbaar woord. Omdat zij ook wel de Gouden Generatie worden genoemd (er is nooit een generatie in Nederland geweest die zoveel voorspoed kende), hebben wij die term geadopteerd om te laten zien wat wij hen kunnen bieden.

Over het algemeen zijn het mensen tussen de circa 48 en 60 jaar die vaak goede banen en goede inkomens hebben. Zij staan op alle fronten midden in het leven en midden in de maatschappij. Vaak hebben zij kinderen die volwassen en financieel onafhankelijk zijn. Zij verwachten voorlopig nog wel te werken, al denken zij soms al na over hun pensioen. Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 75% van hen nog één keer zou willen verhuizen, om nog één keer een stap te maken qua waardevermeerdering van hun woning. Het opvallende is echter dat nog geen 15% van hen die stap ook daadwerkelijk zet. Dat komt omdat zij enorm opzien tegen het gedoe: de eigen woning verkopen, iets nieuws vinden en kopen, dat via opknappen of verbouwen aanpassen aan de woonwensen, verhuizen, het is een grote operatie waar niet iedereen altijd zin in heeft.

De Gouden Generatie Service van JBs Wonen neemt U die zorgen uit handen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in koop en verkoop, maar bezitten ook een uitgebreide ervaring op bouwkundig gebied en projectmanagement. Wij kunnen namens U als opdrachtgever de verkoop en aankoop begeleiden, de verhuisservice regelen, een bouwkundige keuring regelen, schilders of elektriciens inhuren, toezicht houden op het verbouwen van de badcel, het werk van de hovenier of het leggen van de sierbestrating, etc. In nauw overleg treden wij als het ware als uitvoerder van uw verhuizing op. Of wij een heel project of een paar onderdelen voor onze rekening nemen, is altijd naar wens af te spreken. De kosten zijn gebaseerd op het urentarief (zie ook Tarieven).