x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Beverwijk

De Raep 73
Ruim en rustig gelegen eindappartement met balkon van ca. 96 m², gelegen op de eerste verdieping van een modern complex met binnenplaats, in het centrum van Beverwijk, compleet met berging en eigen parkeerplaats in parkeergarage

€ 225.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling:
Aan de hand van deze plattegrond willen we u graag door de woning gidsen. Het is een appartement, gelegen aan het einde van een binnengalerij en daardoor heerlijk rustig. Bij binnenkomst ligt de centrale gang recht voor u.
Rechts bevindt zich de eerste slaapkamer, de kleinste van de twee, maar altijd nog bijna 8 m². Links ligt een veel grotere slaapkamer (met ruimte voor een grote kledingkast), bedoeld als de hoofdslaapkamer. De afmetingen zijn 4,41 x 3,00 = 13,23 m².
De gang loopt uit in een iets breder gedeelte, de centrale hal. Hier ligt rechts het toilet en links de badkamer. Deze is met ruim 5 m2 ruim bemeten en heeft een inloopdouche, een wastafel en een handdoekradiator.

Rechtdoor komt u in de woonkamer. Deze is opvallend ruim (38 m²) en door de ramen over de hele breedte aan de straatzijde heel licht. Achterin rechts is een glazen deur naar het balkon. Vanaf dit punt overziet u de hele Breestraat in de richting van het station. De ramen en deuren zijn voorzien van een extra glazen schuifpui, waardoor u niets hoort van de Breestraat.
De keuken is aangrenzend aan de woonkamer en door een opening permanent verbonden met de woonkamer. Er is o.a. een vierpits gasstel met roestvrijstalen afzuigkap. Ook de keuken is ruim (ruim 8 m²) en door een raam aan de straatzijde licht.
Bij de keuken bevindt zich ook de toegang tot een flinke bergruimte. Hier hangt de CV/WW-installatie en is de aansluiting voor de wasmachine en droger te vinden.
Het complex. Het complex ‘De Raep’ waarin de woning ligt, dateert uit 1999. Het is dus relatief jong en goed onderhouden. Het is speels opgezet met gebogen gevels en galerijen, loopbruggen en een binnenplaats. Aan de voorzijde van het complex ligt een openbaar parkeerterrein. Het complex beschikt over een lift. Parkeren is echter geen probleem: in het souterrain bevindt zich een bij het appartement behorende genummerde parkeerplaats in de parkeergarage.
Ook behoort tot het appartement ook een eigen berging van ruim 5 m² en is er in de parkeergarage ook een gezamenlijke fietsenstalling. De Vereniging van Eigenaren is bezig met elektravoorzieningen ten behoeve van E-bikes en elektrische en hybride auto’s. Ten dele zijn die al aanwezig.
Ligging, buurt en omgeving. Aan de voorzijde heeft het huis een uitzicht op de Breestraat. Loopt u die af, dan staat u met een paar minuten op het NS- en busstation. De grote Cineworldbioscoop met meerdere zalen ligt er pal naast, net als het stadskantoor. Er schuin tegenover ligt het Rode Kruis Ziekenhuis.
In de tussenliggende Breestraat staat een keur van winkels en uitgaans-gelegenheden u ten dienste, waaronder winkelcentrum De Beverhof met o.a. grote supermarkten Albert Hein en Deen.


Naar de andere kant, eveneens op loopafstand, vindt u het ‘tweede hart’ van Beverwijk, het Marlo-terrein met zijn ruime winkelaanbod: een zeer grote DEKA supermarkt, de Praxis, de Kwantum, de Action, de Aldi, een versbakker, een muziek- en een telefoonwinkel, etc.
De uitvalswegen en de Velser- en Wijkertunnel zijn eenvoudig te bereiken wanneer u naar Zaanstad, Alkmaar, Amsterdam of Haarlem en Schiphol wilt. Zee, strand en het duingebied kosten u met de auto circa 10 minuten, op de fiets bent u er met twintig.


Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  De Raep 73
1941 GT Beverwijk
 
Bouwjaar  :  1999
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Galerijflat; appartement
Inhoud  :  288m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  4    Kadast. reg.  :  Beverwijk, sectie A, nr. 10827, A 24
Servicekosten  :  € 120,- per maand      
Energielabel  :  A      
Beschikbaarheid  :  per direct, in overleg