x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Beverwijk

Graaf Florislaan 25
Aan de voor- en achterzijde flink uitgebouwde en gemoderniseerde twee-onder-één-kap woning, in zeer goede staat, met een ongewoon ruime woonkamer, een moderne ruime keuken, vier slaapkamers (waarvan één slaap-/werkkamer op de begane grond), een moderne badkamer, een ruime bergzolder, een ruime berging annex praktijkruimte, een garage en parkeren op eigen grond, gelegen in hartje Beverwijk
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

€ 269.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling. Bij deze fraaie twee-onder-één-kap woning kunt u bij thuiskomst aan de voorzijde parkeren op eigen terrein. Via een kleine, maar verzorgde voortuin en een overdekte buiten-entree komt u in de hal met de meterkast, het toilet en de vaste trap naar boven.
De echte verrassing wacht u echter bij het binnenstappen van de woonkamer. Deze is namelijk ongewoon ruim door de aangebouwde erker aan de voorzijde en de uitbreiding aan de achterzijde.Een daklicht en de openslaande deuren naar de tuin zorgen voor veel licht. De gesloten open haard zorgt voor de nodige sfeer.

Maar dat is zeker niet alles: de woonkamer is zowel aan de voor- als aan de achterzijde verbonden met een ruime keuken -u kunt als het ware rondlopen-, wat de woning een uniek en ruimtelijk karakter geeft. In de keuken - de meubels zijn van massief hout - vindt u veel bergruimte en er is ook de nodige moderne apparatuur aanwezig: o.a. een inductie-kookplaat (2018) met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast, vriezer en een elektrische oven. Bij de gootsteen bevindt zich een Quooker.
Een verrassing is ook de aan de keuken en woonkamer grenzende kamer (3,97 x 2,79) die zowel als werkkamer, kantoor of slaapkamer dienst kan doen. Ook hier is een deur naar de tuin.

Een bijzonder aspect van de woning is dat achter deze kamer een ruime berging ligt van 4,02 x 3,27 = 13,15 m². Daar zijn de voorbereidingen al zichtbaar om - voor wie dat wenst - deze twee ruimten samen te trekken tot bedrijfsruimte, kantoor of administratie- en praktijkruimte. Wie deze berging echter zou willen gebruiken voor een motor, wordt ook op zijn wenken bediend: de berging heeft een elektrische roldeur en elektriciteit. Speciaal hiervoor heeft de toegang tot de tuin een dubbele poort.

De eerste verdieping. De overloop ligt centraal. Rechts liggen twee behoorlijke slaapkamers, aan de rustige achterzijde. De eerste meet 2,77 bij 3,05 (8,45 m²). De tweede, 'de grote slaapkamer' is 3,560 x 3,10 (ruim 11 m2) en heeft een flinke kastenwand. De derde slaapkamer ligt op de hoek en heeft een raam in de zijmuur. Op dit moment is hier de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Een wenteltrap verbindt deze ruimte met de zeer ruime bergzolder van 34 m2. U vindt hier o.a de CV/WW-installatie.

De achtertuin ligt besloten en rustig. Behalve via het huis en de dubbele poort aan de zijkant kunt u deze ook betreden via de garage.

Parkeren. Openbare parkeerruimte aan de straat is volop aanwezig, maar belangrijker: het is mogelijk op eigen grond te parkeren, op de oprit van 4,75 x 2,50 m. Deze ligt vóór de garage, die het formaat heeft van een kleine auto, maar door de verwarming, elektra en elektrische roldeur ook heel geschikt is al berging, knutselruimte of opslag.

Bouwtechnische staat. Graaf Florisstraat 25 gebouwd in 1957 en in uitstekende staat. De bakstenen gevels hebben een geïsoleerde spouw, de vloeren zijn van beton en hout. De kozijnen op de begane grond zijn van hout, die op de eerste verdieping van kunststof, met dubbel en HR++ glas. De woning is zeer grondig gemoderniseerd o.a. de leidingen en afvoeren. In 2013 is de woning opnieuw gevoegd. Keuken en badkamer zijn vernieuwd. De lichtkoepels dateren uit 2018. Recent zijn de goten en het dak van de erker vernieuwd. Garage en berging hebben elektra en elektrische roldeuren. DE aanbouw, de garage en de berging zijn voorzien van dakisolatie. De meterkast telt 9 groepen. In de elektra wordt verder voorzien door 12 zonnepanelen. De ATAG E 325 HR 107 CV/WW-installatie dateert uit 2014. Het schilder- en stucwerk zijn in goede staat. De vloeren zijn belegd met een houten vloer.

Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Graaf Florislaan 25
1947 KJ Beverwijk
 
Bouwjaar  :  1957
Perceeloppervlak  :  109m²    Type object  :  Twee-onder-één kapwoning
Inhoud  :  307m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  3    Kadast. reg.  :  Beverwijk, sectie A, nr. 8277
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :       
Beschikbaarheid  :  in overleg