x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Vinkeveen

Conincksmeer 37
Aantrekkelijke hoekwoning met een ruime woon-/eetkamer met semi-open keuken op de begane grond, twee slaapkamers, een badkamer en een kamerberging op de eerste etage en een berging met slaapkamer met dakkapel op de zolderverdieping, een aangebouwde stenen tuinschuur, parkeren op eigen grond, gelegen in een rustige, ruim opgezette kindvriendelijke woonwijk, nabij open water en landelijk groen
28 maart 2020

€ 315.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling. Deze woning, het Meander-type, valt direct op door zijn ruime en lichte woonkamer (41 m²). De voorkamer verspringt (meandert) ten opzichte van de achterkamer, waardoor zowel de voorkamer als de achterkamer tuingericht zijn.

De semi-open keuken is ca. 8 jaar oud en uitgerust met o.a. een koelkast, een combi-magmetron, een 4-pits gascomfort en een roestvijstalen afzuigkap. Dankzij een flink raam kookt u met uitzicht op de achtertuin. Een flinke trapkast voorziet in de nodige bergruimte.

De achtertuin, op dit moment natuurlijk in wintertooi, is 10,60 meter diep (totaal bijna 49 m²) en is door de oriëntatie op het zuidoosten uitermate zonnig. De houten schutting zorgt voor de nodige privacy. Omdat het een hoekwoning betreft, kunt u door een poort aan de zijkant in de tuin komen en met uw fiets naar de aangebouwde stenen schuur.

Maar u bent de woning dan al binnengestapt via de ruime hal. Behalve de meterkast treft u hier een ruime kapstoknis en een modern inbouwtoilet aan, geheel betegeld, met een fonteintje en een zwevende toiletpot.

Via een open trap in de woonkamer komt u op de overloop van de eerste etage. Op deze verdieping zijn allereerst twee behoorlijke slaapkamers, van respectievelijk 9,85 m² en 12,00 m² groot.
De derde ruimte is een berging/bergkamer met de aansluiting voor de wasmachine en de droger, die de mogelijkheid biedt tot een extra slaapkamer.
De badkamer is op zichzelf ruim, maar behoeft modernisering. Behalve een ligbad is er een wastafel, een douche en een tweede toilet.

Tweede etage. Op de zolderetage bevindt zich een overloop, een bergruimte met de CV/WW-installatie, een slaapkamer met een ruime dakkapel aan de achterzijde. Er is onder de schuine kant veel bergruimte, wat de mogelijkheid geeft om de woning hier flink te vergroten.

Ligging, buurt en omgeving. Bij een bezoek aan de woning zal het u opvallen dat het lijkt of u op een woonerf bent beland. Het is er rustig, het verkeer is alleen bestemmingsverkeer. Aan de voorzijde beschikt u over een parkeerplaats op eigen grond, wat ook de mogelijkheid geeft om een hybride of elektrische auto direct ‘aan huis’ op te laden. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid in de straat. De wijk is kindvriendelijk en heeft speelgelegenheden in de directe omgeving.

De winkels van winkelcentrum Zuiderwaard liggen op circa vijf minuten en ook de middelbare school en de basisscholen liggen op slechts circa tien minuten loopafstand. Verschillende buslijnen zorgen voor een goed openbaar vervoer. Er zijn voetbalvelden en tennisbanen. Neemt u de uitvalsweg van Vinkeveen, dan heeft u daarna direct aansluiting op de grote wegen richting Utrecht-Den Bosch, Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem/Schiphol en Het Gooi en Apeldoorn-Zwolle

Vinkeveen is onderdeel van De Ronde Venen en is een gemeenschap van een kleine 9.000 inwoners. Het is bekend van de Vinkeveense Plassen en de bijbehorende waterrecreatie. De omliggende polders lenen zich uitstekend voor wandelen en fietsen. De ligging van de woning is bijna landelijk te noemen: met een paar minuten bent u aan het water, kunt u wandelen op de Ringdijk en tussen de weilanden. Het is er ideaal voor hondenbezitters.


Bouwtechnische staat. Conincksmeer 37 is gebouwd in 1980 naar de Bouwbesluit normen van dat jaar. De woning is in goede staat. De bakstenen gevels hebben een geïsoleerde spouw, de vloeren zijn van beton en hout. De kruipruimte is geïsoleerd. De kozijnen op de begane grond zijn van hout en voorzien van dubbel glas. Die op de zolderetage van kunststof met HR++ glas. De twee slaapkamers op de eerste etage hebben enkel glas. De woning is gemoderniseerd: de hal met de voordeur en de WC in 2017. De keuken is ca. 8 jaar oud.

Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Conincksmeer 37
3645 WM Vinkeveen
 
Bouwjaar  :  1980
Perceeloppervlak  :  161m²    Type object  :  Hoekwoning
Inhoud  :  283m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  3    Kadast. reg.  :  Vinkeveen, sectie E, nr. 3109
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :  B      
Beschikbaarheid  :  in overleg