x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Aalsmeer

Johan Frisostraat 1
Aantrekkelijke, door dakopbouw extra ruime hoek drive-in woning, met twee slaapkamers (uitbreiding naar drie of vier mogelijk), woonverdieping met semi-open keuken en balkon, dakopbouw met slaapkamer-kantoormogelijkheid en inpandige garage, ruime parkeergelegenheid, gelegen in een rustige, ruim opgezette kindvriendelijke woonwijk

€ 345.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling. Opvallend aan deze woning is dat hij met de achtergevel naar de straat ligt. De voorzijde ligt namelijk aan een een soort hofje, een binnenplaats met parkeerruimte voor de auto’s van de bewoners en een veilige speelgelegenheid voor kinderen.

Begane grond. Een drive-in woning betekent wonen op de eerste verdieping, want de begane grond is allereerst gereserveerd voor de garage. Deze is ruim 16 m² en voorzien van een electrische sectionaaldeur. Naast ruimte voor een auto is er ook ruimte voor opslag of een werkbank. Hier bevinden zich verder de CV/WW-installatie, een wasbak met thermostaatkraan en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De garage is inpandig dus u stapt zó de woning binnen.
De woning kunt u natuurlijk ook binnengaan via de ernaast gelegen voordeur. In de hal vindt u links de moderne meterkast en rechts de trap naar de eerste verdieping, met daaronder een trapkast.
Deze begane grond verdieping is heel is efficiënt ingedeeld en heeft ook nog een badkamer met een douche met thermostaatkraan, een zwevend toilet en een badkamermeubel èn een aan de achterzijde gelegen slaapkamer van ruim 7 m² (2,39 x 2,97) met bergkast te bieden.

Eerste etage. Via een houten trap en een ruime overloop komt u in de woon-/eetkamer, samen met de keuken in een L-vorm gebouwd. Langs de hele lengte van de wooonkamer bevindt zich een balkon (4,97 x 1,17). De woonkamer heeft een prettige lichte sfeer dankzij de ramen die bijna de hele lengte van de woonkamer beslaan. De vloer van de woonkamer en keuken zijn in één geheel met laminaat belegd.
De hoekkeuken is voorzien van roestvrijstalen apparatuur: een vierpits gascomfort met daarboven een moderne afzuigkap, een spoelbak (voor het raam) en een vaatwasmachine van Bosch. De koel-/vriescombinatie is los.

De tweede etage wordt gevormd door de dakopbouw (2016) Hier is een zeer ruime slaapkamer ontstaan, met voldoende ruimte voor kasten, De oppervlakte is 4,01 x 6,16 = ruim 24 m². Aan beide zijden zitten ramen, wat de ruimte heerlijk licht maakt. De kozijnen zijn overiugens van kunststof met HR++ glas. Op de vloer ligt laminaat.
Groeimogelijkheden. Een van de aantrekkelijke kanten van de woning is de mogelijkheid de woning verder uit te breiden. Er is in principe de mogelijkheid om in het achterste gedeelte van de garage een extra slaapkamer te maken (bij sommige huizen in de buurt gedaan). Heel interessant is ook de optie om de grote ruimte in de dakopbouw om te toveren tot twee volwaardige slaapkamers. In de fotoreeks ziet u animaties die laten zien hoe dat zou kunnen gebeuren.

Ligging, buurt en omgeving. De woning is gelegen in de Oranjebuurt, een gevarieerde wijk met voornamelijk eengezinswoningen. In de directe omgeving zijn speelgelegenheden voor kinderen. Een supermarkt, winkelcentrum Oosteinde en het centrum van Aalsmeer met alle voorzieningen liggen dichtbij, de grote wegen zijn met de auto binnen twee minuten te bereiken.

Bouwtechnische staat. Johan Frisostraat 1 is gebouwd in 1971 naar de Bouwbesluitnormen van dat jaar. Dat betekent een fundering op betonnen palen en betonnen vloeren op de begane grond en de eerste verdieping. De vloer van de dakopbouw is van hout. De gevels hebben zijn van baksteen en keralit. De deuren en kozijnen zijn van kunststof (2016) met HR++ glas. De geïsoleerde dakopbouw dateert uit 2018, heeft kunststof gevels en kunststof kozijnen met HR++ glas en een pannengedekt zadeldak. De moderne elektrakast omvat 7 groepen, met automaten en aardlekschakelaars. Gas en elektra zijn slimme meters. De CV/WW-installatie is een Nefit Trendline HR-107 CW-04 en dateert uit 2019. In de garage bevinden zich aansluitingen voor de wasmachine/droger.

Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Johan Frisostraat 1
1432 HH Aalsmeer
 
Bouwjaar  :  1971
Perceeloppervlak  :  41m²    Type object  :  Hoekwoning
Inhoud  :  243m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  3    Kadast. reg.  :  Aalsmeer, sectie B, nummer 4146
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :  C      
Beschikbaarheid  :  in overleg