x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Zaandam

Reigerstraat 54
Dit is een buitenkans ! Hoekwoning in Zaanse stijl met op de begane grond een woonkamer ensuite, keuken, badkamer, plaatsje en berging en op de eerste etage een slaapkamer, bergruimte, kitchenette en badkamer op de eerste etage.

€ 69.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Begane grond: hal met meterkast en toegang tot de beganegrond etage. De woonkamer ensuite kan ook in combinatie woon- en slaapkamer gebruikt worden. Er is een eenvoudige keuken met een doucheruimte. Verder is er een achterplaats met een houten berging.
De eerste etage bestaat uit een overloop met een kitchenette, een bergruimte, een eenvoudige badkamer met douche en toilet en een woon-/slaapkamer met wastafel. De woning is leeg opleverbaar, maar is op dit moment verhuurd. Er zijn behoorlijke huuropbrengsten.

De woning is gelegen in het oude deel van Zaandam, in een traditionele levendige woonwijk met gemengde activiteiten (kleine werkplaatsen, winkels, horeca, opslag). In de directe de nabijheid van treft u winkels aan, scholen, openbaar vervoer, openbare voorzieningen en de uitvalswegen richting Beverwijk/Haarlem, Alkmaar, Amsterdam en Den Haag/Schiphol.

De woning is in en aantal opzichten gedateerd (keuken, badkamer) en behoeft een totale opknapbeurt. De keuken heeft nog een oorspronkelijk granieten aanrecht. Het elektra bestaat uit 3 groepen (stoppen, geaard). De verwarming is lokaal. Het hete water is afkomstig van geisers. De kozijnen zijn voorzien van enkel glas. De hele woning is aan een schilderbeurt toe.
Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Reigerstraat 54
1506 XW Zaandam
 
Bouwjaar  :  1910
Perceeloppervlak  :  78m²    Type object  :  Eindwoning
Inhoud  :  205m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  2    Kadast. reg.  :  Zaandam, sectie H, nr. 5302
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :  G 3,23      
Beschikbaarheid  :  in overleg