x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Haarlem

Ripperdastraat 15 zw
Uniek gelegen benedenwoning (59 m2 woonoppervlak) in de Stationsbuurt van Haarlem, op loopafstand van het station en het historische centrum, bestaande uit een woonkamer, een bergruimte, een woonkeuken, een slaapkamer, een badkamer, een achtertuin en een stalling.

€ 117.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Begane grond: gang met meterkast, woonkamer (circa 27,5 m²), nog grotendeels in de oorspronkelijke staat, met schouw en vaste kastruimte, een bergruimte met deur (mogelijke doorgang naar de naastgelegen stallingruimte), woonkeuken ensuite (ca. 11 m²) met enige apparatuur, uitbouw met slaapkamer (ca. 7,3 m²) met gedeeltelijk serredak en openslaande deuren naar de tuin, badkamer met toilet en douche, besloten achtertuin. Naast de woning ligt een berging/stallingruimte van circa 8 m², die momenteel zowel een toegang heeft via de tuin als via de straatzijde.
Ligging & omgeving: de woning is gelegen in de rustige Ripperdastraat en heeft aan de rechterkant geen direct bebouwing en bewoning. Sommige panden in de straat hebben een betrekkelijk monumentaal karakter, als geheel is de straat gemengd: horeca, kleine bedrijfsruimten. De ligging is uniek: op loopafstand van het station èn van het historische centrum van Haarlem. Er is normale parkeergelegenheid in de straat zelf, maar op de naastgelegen Parklaan is altijd ruime parkeergelegenheid. Voorzieningen als het openbaar vervoer, basisischolen, winkels, horeca- en uitgaansgelegenheden, en openbaar groen (Ripperdapark, Kenaupark) zijn onder handbereik. Via de Verspronckweg is de westelijke randweg snel te bereiken, terwijl via de Schipholweg Amsterdam en omgeving en Schiphol/Leiden/Den Haag snel te bereiken.
Bouwtechnisch gesproken. De woning dateert uit de jaren 1896-1900. Over het geheel is de woning gedateerd en heeft achterstallig onderhoud. Het bouwkundig rapport geeft hiervan een compleet overzicht.

De benedenwoning Ripperdastraat 15 zwart is te koop in combinatie met de bovenwoning Ripperdastraat 15 rood. Een gecombineerde verkoop heeft de voorkeur. Deze laatste woning is vrij opleverbaar. Op verzoek wordt u meer informatie toegezonden
Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Ripperdastraat 15 zw
2011 KG Haarlem
 
Bouwjaar  :  1896
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Benedenwoning; appartement
Inhoud  :  203m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  1    Kadast. reg.  :  Haarlem, B, nr. 2291 en 2167
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :       
Beschikbaarheid  :  in verhuurde staat