x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Alkmaar

Reviusstraat 26
Deze opknapwoning in een buitenkansje voor iedereen die tegen een lage prijs wil kopen en in eigen stijl en smaak wil opknappen en inrichten. Dit hoekappartement van 66 m² heeft vier kamers, een keuken, een badkamer, een balkon en een berging in het souterrain.

€ 99.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling: hal met toegang tot de berging (6 m²) in het souterrain. De postbussen bevinden zich in de hal van de eerste etage, de woonlaag waarop de flat zich bevindt. De galerij op dec eerste verdieping geeft toegang tot de woning. De voordeur springt iets in, waardoor er een klein (droog) portaal is ontstaan, met aan de rechterkant de meterkast.
De kern van de woning is de centraal gelegen L-vormige gang waaraan alle ruimten gelegen zijn. De keuken is eenvoudig en voorzien van een traditioneel keukenblok met granieten aanrechtblad, waarboven een elektrische boiler.
De ernaast gelegen badkamer is zowel vanaf de gang als vanuit de keuken toegankelijk en eveneens voorzien van een eenvoudige en gedateerde granieten was- en douchegelegenheid op hoogte. Ernaast ligt separaat het standaard toilet.
De eerste slaapkamer 92,70 x 2,66) ligt aan de achterzijde van de woning, heeft vaste bergkasten en een toegangsdeur naar het balkon. De woonkamer (3,64 x 2,68 ) ernaast heeft een vaste kast, een schouw en een deur naar het balkon.
Aan de galerijkant liggen twee slaapkamers, de ene is relatief ruim ( 3,23 x 2,58), de andere is wat kleiner (2,58 x 1,90) en ook voorzien van een vaste kast.

Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Reviusstraat 26
1813 CT Alkmaar
 
Bouwjaar  :  1961
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Galerijflat; appartement
Inhoud  :  182m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  3    Kadast. reg.  :  Alkmaar, F, 5307, nr. 6
Servicekosten  :  € 98,- per maand      
Energielabel  :  G      
Beschikbaarheid  :  per direct