x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Haarlem

Wenenstraat 59
Deze middenwoning is met zijn 6 kamers, uitbouw aan de voorkant en twee dakkapellen niet alleen extra ruim, maar bezit ook een flinke zonnige tuin !

€ 229.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Begane grond. Aan de voorzijde ligt een voortuin van ca., 13 m². Door de uitbouw is een aantrekkelijke overkapte voordeurhal ontstaan. Daarachter komt u in de gang met meterkast, de trapopgang naar de eerste etage, een trapkast en een modern toilet met zwevende toiletpot. De ruime woonkamer (met houtbrander) heeft door de uitbouw aan de voorzijde circa 6 m² extra woonoppervlak. De semi-open keuken vraagt om modernisering, maar is wel uitgerust met een roestvrijstalen afzuigkap en een rvs-gascomfort.

De achtertuin met vijver en achterom is 6 m breed en ca. 9,5 m diep en heeft een zonnige ligging (zuid-westen). De berging is voorzien van elektra, verwarming en aansluiting voor een wasmachine/droger.


De eerste etage bestaat - naast de overloop - uit een kleinere slaapkamer, een nette badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en een tweede zwevend toilet, en uit twee grote en lichte slaapkamers van respectievelijk 3,41 x 3,63 en 3,63 x 4,12.

Op de tweede verdieping vindt u een overloop met een bergruimte waarin de zich de CV/WW-installatie bevindt, een tweede bergruimte en twee grote slaapkamers, die door de twee grote dakkapellen werkelijk volwaardige slaapkamers zijn. Het vloeroppervlak van elke kamer is ruim 10 m².
Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Wenenstraat 59
2034 CS Haarlem
 
Bouwjaar  :  1963
Perceeloppervlak  :  144m²    Type object  :  Tussenwoning
Inhoud  :  335m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  3    Kadast. reg.  :  Haarlem II, sectie Y, nr. 656, 144 ca.
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :  C      
Beschikbaarheid  :  in overleg