x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Haarlem

Engelandlaan 193
Rustig gelegen hoekwoning met ruime voortuin, een zonnige woonkamer, een semi-open keuken, drie ruime slaapkamers, een ruime badkamer, een kleinere werk-/bergkamer en een achtertuin met vrijstaande stenen schuur.

€ 215.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Begane grond. De woning springt iets naar achteren en bezit zodoende een ruime beschutte voortuin. In de gesloten hal treft u de meterkast en een kapstoknis. Via de aansluitende gang met de trap naar boven, de trapkast en het geheel betegelde staande toilet komt u in de woonkamer van bijna 28 m².

De voorzijde kijkt uit op de voortuin en de Engelandlaan, het achterste gedeelte staat in verbinding met de keuken en kijkt uit op de achtertuin. De keuken zelf is voorzien van een koelkast, een 4-pits gascomfort met afzuigkap en een oven.

Eerste etage. Via de overloop heeft u toegang tot de badkamer, met een bad-/douchecombinatie en een wastafel (foto’s zie boven) en twee ruime slaapkamers van respectievelijk 3,55 x 2,82 en 3,76 x 2,83 m. Op de overloop bevindt zich een bergkast, maar is er ook een derde kleine kamer ( 2,00 x 1,30) die geschikt is als computer- of bergkamer, maar ook een goede oplossing is voor de wasmachine en de droger. Overigens bezit ook de badkamer een wasmachine-aansluiting.

Tweede etage. De zolderverdieping bestaat hoofzakelijk uit een grote ruimte, die uitermate geschikt is als slaap- en/of werkkamer. Door de dakkapel is dit een lichte ruimte. De schuine kanten bieden veel mogelijkheid tot bergruimte. Hier hangt ook –afgeschot- de CV/WW-installatie.
De Tuin. De achtertuin is ca. 5,72 m breed en ….m. diep. Rechts van de woning loopt een poortje, met een zij-ingang naar de tuin. Achterin staat een stenen schuur van 7 m² oppervlakte, met elektra.

Bouwtechnische staat. Engelandlaan 193 werd gebouwd in 1963, naar de bouwnormen van die tijd. Een kaart van het wijkontwerp (Stadsuitbreiding Schalkwijk A 1) en bouwtekeningen zijn nog aanwezig De fundering is op palen, de gevels zijn van baksteen met spouw, met houtpanelen delen. De woning heeft houten kozijnen met merendeels enkel glas. Op enkele plaatsen is dubbel glas geplaatst. De meterkast is gemoderniseerd: er is een moderne automatenkast met 4 groepen. Het pannendak is recent vernieuwd, de schoorsteen is gerenoveerd. De woning wordt verwarmd en van warm water voorzien door een AWB Thermomasterketel HR 100 uit 2000. Op zolder is beperkte en gedateerde dakisolatie aangebracht.
Als geheel is de woning bouwtechnisch in orde, maar is in een aantal opzichten gedateerd. Bij het berekenen van de vraagprijs is hier uitdrukkelijk rekening mee gehouden.Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Engelandlaan 193
2034PL Haarlem
 
Bouwjaar  :  1963
Perceeloppervlak  :  143m²    Type object  :  Eindwoning
Inhoud  :  307m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  3    Kadast. reg.  :  Haarlem II, sectie Q, nr. 1086
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :  F      
Beschikbaarheid  :  in overleg