x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Beverwijk

Rijvordtlaan 76
Goed onderhouden middenwoning met aanbouw, drie slaapkamers op de eerste verdieping, ruime slaap-/werkkamer in de dakopbouw van de tweede verdieping en zonnige tuin op het zuidwesten, ideaal gelegen op loopafstand van winkelcentrum Plantage.

€ 209.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Begane grond: voortuin, hal met meterkast en toilet, ruime woonkamer, met een zit- en een eetkamergedeelte, aanbouw met keuken, een diepe zonnige achtertuin met achterom en stenen berging.
De keuken heeft een lichte kleurstelling en is o.a. voorzien van een 4-pits gasstel, een afzuigkap, een vaatwasser en close-in boiler.

Eerste verdieping: aan de overloop grenzen drie slaapkamers: twee ruime en een wat kleinere. De badkamer heeft een inloopdouche, een ruime wastafel en een design radiator

De tweede verdieping. Waar de woningen in deze buurt standaard een bergzolder bezitten, valt deze woning op door een vaste trap naar boven en een geïsoleerde dakopbouw. Stahoogte en lichtintrede maken van deze verdieping een volwaardige woonlaag. Naar wens kan deze gebruikt worden als slaapkamer, maar is ook heel geschikt als kantoor-, atelier-, hobby- of werkruimte.

Bouwtechnische staat. Rijvordtlaan 76 werd gebouwd in 1943. Naar de bouw-normen van die tijd is de woning gefundeerd op staal (zand). De gevels zijn uitgevoerd met een spouw. De vloeren zijn van hout. De kozijnen zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk van kunststof. Op de benedenverdieping en in de slaapkamer op de eerste etage is nog een raam met enkel glas, alle overige kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. De meterkast omvat vier groepen, drie stoppen en één automaat, een aardlekschakelaar en aarding. Verwarming en warm water worden verzorgd door een Vaillant VR combiketel uit 2003.
In de loop van de tijd is er het nodige aan de woning gedaan: de aanbouw met de keuken dateert uit 1996, de dakopbouw uit 2002, de dakpannen en het elektra zijn vernieuwd.


Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Rijvordtlaan 76
1944TM Beverwijk
 
Bouwjaar  :  1943
Perceeloppervlak  :  164m²    Type object  :  Tussenwoning
Inhoud  :  264m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  3    Kadast. reg.  :  Wijk aan zee en Duin, sectie B, nummer 7799
Servicekosten  :  n.v.t.      
Energielabel  :  C      
Beschikbaarheid  :  in overleg