x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

BEVERWIJK

Koningstraat 169
Modern en zeer verzorgd 3-kamer appartement van 77 m², gelegen op de 2de verdieping, met een externe berging op de begane grond

€ 159.500,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling:
U komt binnen in de centrale L-vormige hal. De ruime woonkamer van ca. 37 m² is een gecombineerde zit- en eetkamer en loopt van voor- tot achterzijde. Er is een toegang tot het balkon.De vloer is voorzien van laminaat.
De woning heeft twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde meet 3,49 x 2,45 = 8,55 m². Die aan de voorzijde is iets rechthoekiger van vorm en is bijna 11 m² (4,72 x 2,31) groot.

Aan de hal grenzen ook de keuken met apparatuur en een eigen toegang tot het balkon, het moderne toilet met zwevende toiletpot en de moderne badkamer met een inloopdouche, wastafel en een ladderradiator.
Op de begane grond is aan de achterzijde een apart gebouw met de bijbehorende bergin. Het dak ervan is ingericht als speel- en recreatieplek voor de bewoners.

De omgeving. Het complex ligt aan de Koningstraat, parallel aan de Breestraat, er is in de directe omgeving parkeergelegenheid, o.a. op een ruime parkeerplaats tegenover de woning. Hoewel een jonge woning, is de ligging in het oude centrum van Beverwijk, vlakbij de Wijkertoren, de bibliotheek en het cultureel centrum. De winkels van de Breestraat en winkelcentrum De Beverhof (met o.a. grote super-markten) zijn op een paar passen afstand. Het station en de bioscoop liggen op een paar minuten loopafstand, evenals het tegenover het station gelegen Rode Kruis Ziekenhuis. Ook de aansluiting op de Velsertunnel is dichtbij en is tegenwoordig allang geen verkeersprobleem meer. Zee, strand en duinen liggen op 7 autominuten en 15 fietsminuten afstand. Beverwijk heeft een grote middelbare school en een variëteit aan basisscholen.

Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Koningstraat 169
1941BC BEVERWIJK
 
Bouwjaar  :  1989
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Bovenwoning;appartement
Inhoud  :  210m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  1    Kadast. reg.  :  Beverwijk, sectie A, nr. 11329, A 151
Servicekosten  :  € 102,- per maand      
Energielabel  :  C 1,43      
Beschikbaarheid  :  in overleg