x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Haarlem

Eksterlaan 208
Modern en verzorgd 3-kamer appartement van 56 m², met balkon voor en achter, gelegen op de 2de verdieping, met een ruime berging op de begane grond, gelegen in een sfeervolle woonwijk

€ 182.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling:
Via de gezamenlijke hal op de tweede etage, waar zich de meterkast bevindt, komt u binnen in de centrale gang met kapstoknis.
Direct rechts is een ruime slaapkamer (3,27 x 3,89 m = 12,7 m²) met een vaste kast en toegang tot het balkon dat zich aan de achterzijde over de hele breedte van het appartement uitstrekt.
Vanaf de gang links treft u het gemoderniseerde en luxe toilet, en de keurige moderne keuken, uitgerust met een fraai houten aanrechtblad, een RVS vierpits gascomfort en een RVS spoelbak. In de hoek van de keuken zult u -netjes weggewerkt- de nog jonge CV-ketel (2015) aantreffen.
De woonkamer bestond oorspronkelijk uit twee kamers, maar is doorgebroken tot één ruime woonkamer van bijna 35 m², die van voor tot achter loopt. Door de ramen aan weerszijden is de ruimte licht en zowel voor als achter is er de mogelijkheid op het balkon te zitten.
De gehele woonkamer, de gang en de slaapkamer zijn voorzien van doorlopend laminaat.
Ook de badkamer is gemoderniseerd. Er is is een inloopdouche, een bergkast en een moderne wastafel.

De omgeving. Het complex waartoe Eksterlaan 208 behoort, ligt in een gezellige woonbuurt. Op dit moment is de straat opgebroken i.v.m. vernieuwing van de riolering, maar binnenkort is dit ongemak voorbij. De overkant van de straat is al gereed ! De straat is vrij breed, met openbaar groen in het midden en kent over het algemeen voldoende parkeergelegenheid. Bijna alle voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, middelbare en basisscholen) zijn in de directe omgeving aanwezig. Er zit zelfs een supermarkt in de straat. Ook de uitvalswegen richting Alkmaar, Amsterdam en Schiphol/Den haag zijn eenvoudig te bereiken. Voor sport, recreatie en ontspanning (golfen, strand, duinen, paardrijden) is er in de directe omgeving volop gelegenheid. Uitgaans- en horecagelegenheiden biedt Haarlem -zoals bekend- te over.
Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Eksterlaan 208
2026XM Haarlem
 
Bouwjaar  :  1953
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Bovenwoning;appartement
Inhoud  :  188m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  1    Kadast. reg.  :  Schoten A 2217 A4
Servicekosten  :  € 110,- per maand      
Energielabel  :  E      
Beschikbaarheid  :  in overleg