x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Haarlem

Engelandlaan 1076
Modern en verzorgd 4-kamer hoekappartement van 86 m², met balkon over de hele breedte met een groen uitzicht, gelegen op de 4de verdieping, met een ruime berging op de begane grond

€ 185.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Indeling: Het appartement ligt op een hoek en dat betekent niet alleen meer licht in de woonkamer door een extra raam in de zijmuur, het betekent ook rust.

Via de hal met de meterkast komt u in een grote woonruimte. Beide zijn gestuct. Aan de voorzijde, de galerijzijde, ligt de ruime hoekkeuken, met o.a. een oven, een roestvrijstalen vierpits gasstel, een vaatwasser en een roestvrijstalen afzuigkap. Staand voor het aanrecht kijkt u uit over de lagere bouw aan de Engelandlaan. U begrijpt: er lopen geen mensen langs bij een hoekappartement.

De ruime woonkamer (31 m²) is balkongericht en biedt volop ruimte voor een eetkamergedeelte en een zitgedeelte. Door het raam in de zijmuur is het een prettige lichte ruimte. Van hieruit kijkt u al ‘groen’ uit over het Engelandpark, maar de deur naar het balkon, gelegen op het westen en over de hele breedte van de woning, 8,38 m. lang, geeft u ook de gelegenheid om hier buiten van te genieten, eventueel compleet met zonsondergang. De gehele woning is voorzien van doorgelegd laminaat.

Via een deur in de kamer komt u in een tweede centrale T-vormige hal. Links liggen er twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon. In deze woning is in de tweede slaapkamer een electrische boiler geplaatst en bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Het aangrenzende toilet is keurig, geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset met zwevende toiletpot.
De badkamer is modern: een inloopdouche met glazen spatscherm, een regen- en handdouche en een modern badkamermeubel. Badkamer en toilet zijn in 2010 gemoderniseerd.

In de hal is ook een bergruimte en de derde slaapkamer. Deze ‘ouderlijke slaapkamer’ is ruim en ligt aan de voorzijde, de galerijzijde.

Ligging:
Het complex waartoe Engelandlaan 1076 behoort, ligt in Schalkwijk, een prettige woonbuurt met een gevarieerde bebouwing. Voor de deur, maar ook aan de achterzijde is ruime parkeergelegenheid. Winkels, scholen, openbare voorzieningen, u vindt het allemaal op korte afstand. Voor wandelen is er het nabijgelegen Engelandpark, langs het Spaarne en de molen. Het station en het centrum met zijn unieke winkelgebied, horeca- en uitgaansgelegenheden liggen op enkele minuten fietsafstand. Ook ligt de woning vlakbij de uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Alkmaar.

Tuin:
Berging:
De woning is voorzien van een vrij aan de straat (achterzijde) toegankelijke berging van 9 m2
Verwarming/warm water:
het appartement is aangesloten op de stadsverwarming; het warme water komt van een electrische boiler
Overig:
 
Adres  :  Engelandlaan 1076
2034GD Haarlem
 
Bouwjaar  :  1963
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Galerijflat; appartement
Inhoud  :  235m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :     Kadast. reg.  :  Haatlem II, Y, 2367 A66 en A20
Servicekosten  :  € 254,- per maand      
Energielabel  :  E      
Beschikbaarheid  :  in overleg