x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

Haarlem

Vondelweg 130
Modern en zeer verzorgd appartement (maisonnette) van 83 m², met balkon, een vrij en groen uitzicht, gelegen op de eerste en tweede verdieping, met een ruime berging op de begane grond

€ 227.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Dit fraaie appartement dateert uit 1989. Het kleinschalige appartementencomplex waartoe het behoort is opgetrokken uit een moderne lichte steen en bestaat uit drie verdiepingen. De bovenste twee woonlagen zijn maisonnettes, gelegen aan een galerij met stenen balustrade, met een vrij en groen uitzicht over de weilanden van de Hekslootpolder aan de overkant van de Vondelweg.

Indeling:
Gesloten hal met moderne meterkast en -optioneel- een extra toegang tot de keuken; gang met modern zwevend toilet, uitlopend in een ruime woonkamer (ca. 30 m²) met een zonnig balkon op het westen aan de achterzijde. Een decoratieve open witte steektrap verbindt deze verdieping met de bovenetage. Via een doorloop met een bergruimte komt u in de aan de voorzijde gelegen woonkeuken. Naast de keurige hoekkeuken - die voorzien is van een vaatwasser, een oven, een moderne afzuigkap en een vierpits gascomfort- is er ruimte voor een eetkamertafel.

Op de tweede etage heeft een doorloopgang naar de twee slaapkamers, die aan de voor- en de achterzijde liggen. De voorslaapkamer is nu een kinderkamer, de zgn.ouderlijke slaapkamer (met vaste kast) ligt aan de achterzijde en is wat groter, 4,56 x 2,88, De bergruimte in de gang herbergt de CV/WW-installatie en de ventilatie-unit. De badkamer ernaast is geheel gemoderniseerd met een inloop-regendouche, een aansluiting voor een wasmachine en een droger, een design radiator en een wastafelmeubel.

De omgeving. Het complex waartoe Vondelweg 130 behoort, ligt in een prettige woonbuurt met een gevarieerde bebouwing. In feite ligt de woning aan de ventweg van de Vondelweg, aan de voorzijde en aan de zijkant is voldoende parkeergelegenheid. Winkels, scholen, openbare voorzieningen, het station (NS, bussen), de horeca- en uitgaansgelegenheden van het unieke Haarlemse centrum, u vindt het allemaal op korte afstand. Ook ligt de woning vlakbij de uitvalswegen richting Amsterdam, Alkmaar en Schiphol/Den Haag. Zeen en strand zijn niet ver, maar ook de duinen bieden volop recreatiemogelijkheden (paardrijden, wandelen, golfen).

Vereniging van Eigenaren (VvE): het appartement maakt deel uit van de VvE Vondelstede, Haarlem. Het VvE-beheer is in handen van Administratiekantoor Ron Jacobs. De VvE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 34391539. De meest recente balans dateert van 31 december 2016 en laat een reservefonds zien van €. 103.262. Over het boekjaar 2016 was er een voordelig exploitatiesaldo van €. 13.103, Dit komt voor dit appartement neer op een reserve van €. 6.504. Er zijn geen langlopende verplichtingen. Middels een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) wordt er door de VvE gericht onderhoud gepleegd. Dit jaar is o.a. de gevel gereinigd en is het schilderwerk gedaan.

Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Vondelweg 130
2025AE Haarlem
 
Bouwjaar  :  1989
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Maisonnette; appartement
Inhoud  :  234m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  2    Kadast. reg.  :  schoten,B, 16521, A-9 ewn A23
Servicekosten  :  € 110,- per maand      
Energielabel  :  C      
Beschikbaarheid  :  in overleg