x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Huizenaanbod > Huizenaanbod detail

haarlem

Engelandlaan 72
Ruim vierkamerappartement van ca. 78 m², gelegen op de eerste verdieping, met balkon, een groen uitzicht over het Engelandpark, en een berging op de begane grond

€ 152.000,- kosten koper
 Foto's 
 
 Gegevens 
Indeling:
Dit prettige appartement ligt op de eerste woonlaag van een verzorgd complex en is zowel per lift als per trap bereikbaar. Het appartement is ruim en biedt met zijn vier kamers (waarvan er drie uitkomen op het balkon) tal van mogelijkheden. Op de punten van warmwatervoorziening, elektra, keuken en badkamer is de woning aan modernisering toe.

Indeling:
Via de hal met de meterkast kunt u zowel naar keuken als naar de woonkamer. De keuken ligt aan de galerijzijde en is gedateerd, maar wel ruim en biedt uitzicht over de Engelandlaan. De ruime woonkamer (6,78 x 3,28) kijkt uit op het Engelandpark. In de hoek van de kamer is een deur naar het balkon. De oriëntatie is op het westen, wat betekent: genieten van de ondergaande zon boven het Engelandpark.

Via een tweede hal komt u bij de rest van de woning. Aan de linkerzijde liggen twee slaapkamers, beide met een deur naar het balkon. Aan het einde van de gang bevindt zich een behoorlijk diepe berging.
Rechts treft u een standaard toilet aan en een grote slaapkamer aan de galerijzijde. De toegang tot de badkamer loopt via deze kamer. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel en een aansluiting voor een wasmachine
Servicekosten: €. 358,18 per maand. Het voorschot energiekosten van €. 60,00, het water, de erfpachtcanon van €. 91,08 en de opstalverzekering zijn hierin opgenomen.

Eigendomssituatie I: woning met erfpacht. Einddatum erfpacht: 2025. Canon per jaar: 1093 Euro ( €. 91,08 per maand, opgenomen in de servicekosten). Zie ook hieronder, onder Eigendomssituatie II.

De eigendomssituatie II: het appartement maakt deel uit van de Coöperatieve Flatexploitatievereniging ‘Parkflat Het Spaarne II’ , Haarlem. De administratie is in handen van M & Y Administratie, Haarlem. Er wordt regulier vergaderd. Er is een onderhoudsplan en een nieuw is in de maak. De coöperatie is bezig met een omzetting naar een reguliere Vereniging van Eigenaren.
In verband met de iets afwijkende juridische status is het aan de raden voor een hypotheek contact op te nemen met de SNS vestiging te Haarlem. Deze bank is bekend met de situatie en verstrekt op de normale wijze hypotheken voor dit soort objecten.

De omgeving. Het complex waartoe Engelandlaan 72 behoort, ligt in een prettige woonbuurt met een gevarieerde bebouwing. Voor de deur, maar ook aan de achterzijde is ruime parkeergelegenheid. Winkels, scholen, openbare voorzieningen, u vindt het allemaal op korte afstand. Voor wandelen is er het nabijgelegen Engelandpark, langs het Spaarne en de molen. Het station en het centrum met zijn unieke winkelgebied, horeca- en uitgaansgelegenheden liggen op circa tien minuten fietsafstand. Ook ligt de woning vlakbij de uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Alkmaar.


De omgeving. Het complex waartoe Engelandlaan 72 behoort, ligt in een prettige woonbuurt met een gevarieerde bebouwing. Voor de deur, maar ook aan de achterzijde is ruime parkeergelegenheid. Winkels, scholen, openbare voorzieningen, u vindt het allemaal op korte afstand. Voor wandelen is er het nabijgelegen Engelandpark, langs het Spaarne en de molen. Het station en het centrum met zijn unieke winkelgebied, horeca- en uitgaansgelegenheden liggen op circa tien minuten fietsafstand. Ook ligt de woning vlakbij de uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Alkmaar.Ligging:
Tuin:
Berging:
Verwarming/warm water:
Overig:
 
Adres  :  Engelandlaan 72
2034NC haarlem
 
Bouwjaar  :  1965
Perceeloppervlak  :  0m²    Type object  :  Galerijflat; appartement
Inhoud  :  192m³    Type bouw  :  bestaande bouw
Aantal woonlagen  :  1    Kadast. reg.  :  Haarlem II, sectie Q. nr. 889
Servicekosten  :  € 207,- per maand      
Energielabel  :       
Beschikbaarheid  :  in overleg/per direct