x
x
Skip Navigation Links Home > Diensten > Tarieven

Tarieven 

Waardebepaling (bij verkoop): Gratis
Startersvoorlichting: Gratis
Aankoopbegeleiding starters: Op aanvraag *
Aankoopbegeleiding: Op aanvraag *
Taxatie Woning (standaard): Op aanvraag *
Taxatie woning NWWI: Op aanvraag *
Zaakwaarneming**: 84,00 p.u.*
Verkoop: Op aanvraag *
WOZcontrôle: Gratis
WOZbezwaarprocedure: 60,00 p.u.
Zoekopdracht (bij aankoopbegeleiding):   Gratis
Verhuuropdracht: 60,00 p.u.
Gouden Generatie Service (zie onder): 60,00 p.u.


** hiertoe behoren adviezen/begeleiding o.a. bij woning en echtscheiding, woning en overlijden, benutting overwaarde woning,  etc.

Het eerste uur gratis.

Voorafgaand aan een opdracht voeren wij altijd een kennismakingsgesprek, waarin wij duidelijk wat wij op een bepaald terrein kunnen betekenen, wat zo’n traject kost, hoe lang het gaat duren, etc. Zo’n kennis-makings- of intakegesprek duurt maximaal een uur, is gratis en geheel vrij-blijvend.

Voor een bouwkundige inspectie (meestal een aankoopkeuring) geldt het standaard uurtarief. Doorgaans kost zo’n keuring tussen de 150 en 200 Euro excl. BTW. Alleen voor keuringen buiten een straal van 15 km rondom Beverwijk geldt een beperkte km.toeslag.

Bij bouwbegeleiding gaat het doorgaans om meerdere uren over een langere periode en daarom wordt in dat geval altijd een gerichte offerte gemaakt.

Voor klanten die gebruik maken van de Gouden Generatie Service, waarin naast aankoop of verkoop vaak organisatorische zaken opgenomen zijn als verhuizing, kleine bouwwerkzaamheden e.d. geldt het standaardtarief, al kan soms een samengesteld tarief gelden, bijv. het standaard-tarief voor de aankoop of verkoop van een woning en een lager tarief voor de overige werk-zaamheden.

Voordelen uurtarief.
I. Een urentarief is goedkoper. Omgerekend bedraagt het urentarief van een makelaar doorgaans tussen de €. 140,- en €. 245,- per uur, excl. BTW en exclusief kosten. Over het
liggen de verkoopkosten van JBs Wonen op zo’n 50 tot 60% van een courtage-makelaar.
II. Een urentarief is efficiënter: wanneer uw huis snel verkocht is zijn de kosten ook laag. U betaalt alleen voor werk dat ook daadwerkelijk verricht is !
III. Een urentarief is transparanter: u heeft U altijd inzicht in de kosten. Bij het aannemen van een opdracht wordt er een urentarief afgesproken. Direct wordt er een Voortgangsrappor-tage opgezet. Elke activiteit wordt daarin vermeld en per e-mail aan de klant doorgestuurd. U ziet daarmee direct wat er die dag is gebeurd, maar ook hoeveel tijd dat heeft gekost. Aan de hand van de uren weet U ook tussentijds hoe het zit met de kosten. De factuur is vergelijkbaar met die van een advocaat of accountant: alle bestede tijd wordt in een nauwkeurige urenspecificatie weergegeven.